خواص هویج و آب آن

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76297
    ezamani
    مشارکت کننده

    هویجها یکی از سالمترین و مفیدترین سبزیجات هستند. این گیاه مغذی هم برای بچه ها و هم برای بزرگسالان مفید است. آب هویج نه تنها مغذی است بلکه یک نوشیدنی خوشمزه نیز هست و در هر ساعت از شبانه روز قابل استفاده است.

    نوزادان و مادران باردار :

    مقدار کمی آب هویج به همراه شیر می تواند نیاز روزانه کودکان به ویتامین A را تامین کند . زنان باردار نیز حتما” باید این نوشیدنی مغذی را در رژیم غذایی خود بگنجانند زیرا فواید استفاده از این نوشیدنی مفید در دوران بارداری مدتهاست که اثبات شده است.

    بینایی:

    آب هویج بیشتر از هر چیز دیگر برای بهبود بینایی بسیار موثر و مفید است اما علاوه بر چشمها ، برای استخوانها و مفاصل نیز فواید زیادی دارد. آب هویج به پاکسازی کبد و جلوگیری از کم خونی بخصوص در جوانان خیلی کمک می کند.

    پوست خوب و براق:

    مصرف روزانه یک لیوان آب هویج ، سموم را از بدن خارج می کند ، التهابات را کاهش می دهد و آنتی اکسیدانهای موجود در آن ، پوست ، مو و ناخنهای ما را تغذیه و محافظت می کنند.

    قند خون:

    قند موجود در آب هویج کاملا” طبیعی و بی ضرر است و به همین دلیل برای بیماران دیابتی یک نوشیدنی بسیار عالی محسوب می شود.

    ترکیب با نوشیدنی ای دیگر

    آب هویج نه تنها به تنهایی یک نوشیدنی مفید و خوشمزه است ، ترکیب آن با نوشیدنی های دیگر از جمله آب گوجه ، آب پرتقال نیز طعم بسیار خوبی دارد و سرشار از ویتامینA و E است.
    منبع:آفتاب

    #99618
    madjd
    مدیرکل

    میزان کالری یک لیوان آب هویج چقدر است؟

    #99676
    ezamani
    مشارکت کننده

    کالری یک لیوان آب هویج حدودا 50-45 کلیوکالری است.

    #99678
    s.samadi
    مشارکت کننده

    شما نوع پخته اون رو پیشنهاد میکنید یا خام؟

    #99694
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]هویج پخته شده، آنتی اکسیدان های بیشتری نسب به هویج خام دارد. پختن هویج همراه با مقدار کمی روغن میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن بنامهای بتاکاروتن و اسید فنولیک را افزایش می دهد. در حین فرآیند پخت دیواره سلولهای گیاهی بافت هویج شکسته شده در نتیجه جذب آنتی اکسید موجود و سایر مواد شیمیایی مفید آن افزایش می یابد .
    نمایه گلیسمی‌هویج خام، متوسط است (حدود 49). حرارت طبخ هرچند موجب افزایش قابلیت جذب بتا‑کاروتن می‌شود، اما نمایه گلیسمی‌ آن را هم افزایش می‌دهد (حدود 85). بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت مصرف هویج (به ویژه در حالت پخته) می‌باید در حد متعادل و با توصیه متخصص تغذیه باشد.[/align]

    #99734
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون از نکات مفید و کاملتون

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.