نارگیل، گیاهی است که ابتدا در جنوب آسیا کشت میشد و در حال حاضر در تمام مناطق آسیایی وجود دارد. مردم اقیانوس آرام از تمام قسمتهای این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف میکنند.
ارزش غذایی در 100 گرم نارگیل به شرح زیر است:
ویتامین ب: تیامین 10 میلیگرم -ویتامین ث: 2 میلیگرم-کلسیم: 21 میلیگرم-آهن: 2 میلیگرم-فسفر: 98 میلیگرم-چربی: 34/7 گرم-کربوهیدرات: 14 گرم-پروتئین:3/4 گرم-کالری: 359
دیگر خواص نارگیل عبارتند از:
• از تشکیل گواتر ساده پیشگیری میکند.
• دارای خاصیت تناسب اندام است.[نارگیل بخورید، چربی آب کنید]
• یبوست و هر نوع گاز ایجاد شده در معده را از بین میبرد.
• از روغن نارگیل برای درمان زخمها، بریدگیها، سوختگیها و نیز آفتاب سوختگیها استفاده میشود.
• استفاده از روغن نارگیل بر روی پوست، برای کاهش چین و چروکهای پوستی توصیه میشود.
• روغن نارگیل برای تقویت مو نیز به کار میرود.
• خوردن حداقل 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل نیاز روزانه به ویتامین E را برطرف میکند.
• خوردن آب نارگیل برای رفع مشکلات کلیه و مثانه موثر است.
منبع: همشهری آنلاین