طالبی به دلیل داشتن ویتامین a برای خون سازی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
طالبی کم کالری است و سرشار از ویتامین های a ، c و پتاسیم است.
طالبی اشتهاآور است و به دلیل داشتن پیش ساز بتاکاروتن برای خون سازی و تقویت سیستم ایمنی بسیار اهمیت دارد و برای استحکام استخوان ها نیز ویتامین a بسیار ضروری است که می توان بعد از غذا از طالبی استفاده کرد.
ویتامین a آنتی اکسیدان و محلول در چربی است. همچنین ویتامین c آنتی اکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مثل بیماری های قلبی، سکته و سرطان را کاهش می دهد.
طالبی هایی که داخل آن نارنجی است و به اصطلاح گرمک گفته می شود، خواص بیشتری دارد و بتاکاروتن موجود در آن زیاد است همچنین طالبی ادرارآور و ملین است و موجب طراوت و شادابی پوست بدن می شود.
کسانی که مبتلا به آلرژی های فصلی هستند، عطسه، سرفه و خارش زیاد دارند، از مصرف طالبی پرهیز کنند به دلیل اینکه آلرژی آنها را افزایش می دهد