خواص شیر سویا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #68747
    tavakoli
    مشارکت کننده

    خواص شير سويا

    شير سويا از نظر خواص به شير معمولي شبيه است ولي در مقدار كلسيم و پروتئين با شير معمولي متفاوت است و براي كساني كه معده آن‌ها تحمل شير معمولي را ندارد، مي‌توانند از شير سويا استفاده كنند.
    سويا داراي پروتئين زياد، اسيدهاي آمينه ضروري، كلسيم، آهن و فيبر است.
    دانه سويا براي سلامت قلب، كاهش بيماري‌هاي قلب و عروق، سلامت استخوان‌ها، جلوگيري از سرطان، كاهش عوارض يائسگي مي‌تواند مفيد باشد و به عنوان يك ماده غذايي مفيد در رژيم غذايي هر فردي لازم است.
    دانه سويا موجب پايين آوردن كلسترول بد (LDL ) و كاهش تري گليسيريد خون و در نتيجه باعث كاهش بيماري‌هاي قلبي و عروقي مي‌شود.
    دانه سويا داراي فيبر است كه مصرف آن موجب كاهش كلسترول و تري گليسيريدها مي‌شود. فيبر از سرطان روده بزرگ جلوگيري مي‌كند.به همين علت از دانه سويا براي پيشگيري از يبوست استفاده مي‌شود. دانه سويا به دليل داشتن آنتي اكسيدان براي سلامت قلب و عروق مفيد است.
    شير سويا حاوي ايزوفلاون‌ها است كه براي زنان قبل از سن يائسگي و بعد از آن مفيد است، البته شير دام به نياز انسان نزديك تر است ولي شير سويا به عنوان جايگزين شير دام مي‌تواند، مفيد باشد.
    100 گرم دانه سويا حاوي 36 درصد پروتئين، 19درصد چربي و 16 گرم فيبر است. 100 گرم دانه سويا همچنين حاوي 240 ميلي‌گرم كلسيم، 370 ميلي گرم اسيد فوليك و 1730 ميلي‌گرم پتاسيم است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.