خواص سیب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71598
    araghi
    مشارکت کننده

    انواع سيب براي هر كسي مفيد است. سيب داراي اسيد سيتريك ، تانين و مواد معدني (پتاسيم، منيزيم، آهن، گوگرد، منگنز و فسفر) و پكتين است. سيب به ترشح غدد هضم كننده غذا كمك مي كند و به همين دليل است كه توصيه مي شود 20 تا 30 دقيقه قبل از وعده هاي غذايي ميل شود. سيب پخته تحرك شما را تسهيل مي كند و غذايي كامل است. دانه سيب داراي مقدار زيادي يد است به طوريكه 5 تا 6 دانه سيب براي مصرف روزانة يد شما كافي است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.