خواص روغن ماهی برای بیمارن قلبی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74637
    araghi
    مشارکت کننده

    بنابراین گزارش، روغن ماهی برای بهبود بیماری‌های قلبی بسیار مفید است. روغن ماهی حاوی نوعی چربی موسوم به چربی امگا – ۳ با خاصیت پائین آوردن تری گلیسیرید خون است.
    از این رو توصیه می‌شود که روغن ماهی به رژیم غذایی بیماران قلبی اضافه شود. از خواص چربی‌های امگا – ۳ رقیق کردن خون است. این ویژگی روغن ماهی در درمان لختگی خون به کار می‌آید. به همین دلیل در میان اسکیموها که غذای اصلی آنها ماهی است، بیماری قلب و عروق کمتر دیده می‌شود.
    به گفته متخصصان تغذیه، تحقیقات نشان داده است که مرگ و میر در میان بیمارانی که از روغن ماهی استفاده می‌کنند ۳۰ درصد کمتر از کسانی است که این مکمل را در رژیم غذایی روزانه خود نمی‌گنجانند.
    همچنین تحقیقات اخیر نشان داده است که مصرف روغن ماهی مانع بروز ضایعات مغزی در سنین بالا می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.