خواص آناناس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73922
    s.samadi
    مشارکت کننده

    آناناس حاوی آنزیم مخصوصی است که با شکستن ساختمان پروتئین غذاها به هضم آنها کمک می کند.
    از آب آناناس می توان به عنوان هضم کننده و نرم کننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده کرد. همچنین از آنزیم مخصوص در آناناس می توان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده کرد. متخصصان معتقدند آناناس برای بهبود دستگاه گوارش مفید و منبع خوبی برای منیزیم و حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین c و ویتامینb1 است. آناناس به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین c ممکن است باعث سوزش مختصر نوک زبان شود که نگران کننده نیست.
    خوردن روزانه نصف یک آناناس طبیعی مانع بروز بسیاری از بیماری ها می شود؛ مثل فشارخون بالا، گرفتگی سرخرگ ها، رماتیسم و سرطان.
    کرم آناناس پوست را لطیف و شاداب می کند. آناناس هم برای درون بدن و هم برای ظاهر بدن در حکم راز جوانی و زیبایی است.
    آناناس التیام دهنده ناراحتی های گوارشی است و کم اشتهایی و اسهال را درمان می کند. این میوه درمان مؤثری برای گرفتگی، ورم مفاصل، آماس و دیگر دردهای عضلانی و مفصلی است.
    آناناس پایین آورنده تب است و سموم را از بدن دفع و ایجاد تعرق می کند. آناناس سبب کاهش چروک پوست و پاکسازی سلول های مرده آن می شود. اما به دلیل وجود اسیدهای آن نباید زیاد مصرف شود، خوردن بیش از حد آناناس سبب پوسیدگی دندان و تورم لثه می شود. بنابراین بهتر است پس از خوردن آناناس دهان را بشویید یا مسواک بزنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.