*آناناس سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مثل كلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین C است.
*آناناس غنى از منیزیم، ماده معدنى اى است كه وجودش براى ساخت استخوان ها و ارتباط بافت ها ضرورى است. آناناس به ساخت استخوان هاى سالم و استحكام استخوان کمک می کند.
*این میوه دارای ترکیباتی است که در معده از تشکیل نیتروزامین که یک عامل سرطان زاست، جلوگیری میکنند.
*آناناس حاوی ترکیبی به نام بروملین است که از تشکیل لخته های خونی جلوگیری می کند و به این ترتیب مانع از بروز سکته مغزی و قلبی می گردد.
* این میوه به دلیل داشتن بروملین و ویتامین C در كنار هم موجب تسریع بهبود زخم ها می شود.
به همین علت این میوه در عیادت بیماران همیشه جای دارد، البته مصرف خود میوه از کمپوت آن بهتر است.