در مقاله ای که در British Journal of Cancerچاپ شده آمده :
مطالعه ای که 61000 نفر- گیاه خوار و گوشت خوار _در اون شرکت کرده بودند نشان داده که گیاهخواران 45% کمتر( نسبت به گوشت خواران ) در معرض خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان خون ( شامل non-hodgkin lymphoma , multiple myeloma, lukemia ) هستند .
نتایج تحقیقات گذشته نشان داده بود که مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت های فراوری شده با افزایش خطر ابتلا به سرطان معده مرتبط است .
گوشتخواران عزیز!! ( منظورم کساییه که خیلی گوشت می خورن ) بهتره مصرف گوشت قرمز رو کم کم کاهش بدید و حبوبات و سبزیجات تازه را جایگزین آن کنید . تا از مضرات گوشت کمتر آسیب ببینیم و از فواید سبزیجات و بنشن و میوه ها بیشتر بهره ببریم.( wow چه خارجی شدم )