خانم ها بخوانند

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76781
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    نان سبوس‌دار بخوريد
    اصلاح شيوه زندگي مي‌تواند از اصلاح الگوي غذايي شروع شود. تمام خانم‌ها مي‌توانند براي حفظ سلامت و ارتقاي سطح زندگي‌شان، از همين امروز شيوه خورد و خوراکشان را تغيير دهند. مثلا جايگزين کردن غلات‌ سبوس‌دار که سرشار از فيبر هستند و هضمشان هم از فراورده‌هاي تهيه‌شده از آرد سفيد ساده‌تر است، مي‌تواند يکي از راه‌هاي شروع اصلاح باشد. مصرف نان‌هاي سنگک، تافتون، ماکاروني سبوس‌دار، برنج قهوه‌اي و جوي دوسر را در برنامه غذايي‌تان بگنجانيد.

    گوجه‌فرنگي را از ياد نبريد
    تحقيقات ثابت کرده‌اند ليکوپن موجود در گوجه‌فرنگي، يک آنتي‌اکسيدان بسيار قوي براي کاهش احتمال ابتلا به سرطان پستان است، بنابراين محققان مصرف حداقل 5-3 عدد گوجه‌فرنگي سفت، سالم، قرمز و تازه را در طول هفته به تمام ‌خانم‌ها توصيه مي‌کنند.

    با حبوبات مهربان باشيد
    بيشتر خانم‌ها حبوبات را به دليل نفاخ بودنشان از سبد خوراک خانوار حذف مي‌کنند، در حالي که همين حبوبات نفاخ، منبع خوبي براي دريافت پروتئين و فيبر غذايي محسوب مي‌شوند و مصرف 4-3 وعده از آنها در طول هفته مي‌تواند شانس ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و سرطان پستان را تا حد قابل قبولي کاهش دهد و باعث تنظيم ترشح هورمون‌هاي زنانه در بدن خانم‌ها شود.

    استفاده از نرم‌کننده يادتان نرود
    به تمام خانم‌ها استفاده از انواع نرم‌کننده‌ها به خصوص پس از استحمام يا شنا براي حفظ رطوبت و شادابي پوست توصيه مي‌شود. تنها نکته قابل‌توجه در اين مورد اين است که خانم‌هايي با پوست خشک بايد از نرم‌کننده‌هاي بر پايه چربي کمک بگيرند و خانم‌هايي با پوست چرب بايد نرم‌کننده‌هاي بر پايه آب و فاقد چربي را استفاده کنند تا صورتشان جوش نزند.

    ضدآفتاب بزنيد
    تمام خانم‌ها بايد براي محافظت از پوست خود در مقابل اشعه‌هاي مضر خورشيد، از کرم‌هاي ضدآفتاب مناسب استفاده کنند. تيره بودن پوست نمي‌تواند دليل موجهي براي استفاده نکردن از ضدآفتاب‌ها باشد زيرا اشعه فرابنفش نورخورشيد بر سلول‌هاي پوست(بدون حفاظت كرم ضدآفتاب) تاثير مي‌گذارد و برايشان فرقي نمي‌کند که پوست فرد چه رنگي باشد. در مورد استفاده از ضدآفتاب‌هاي رنگي يا بدون رنگ هم تفاوتي بين ترکيب‌هاي اين دو محصول وجود ندارد ضمن اينکه تنها کرمي که شما مي‌توانيد بدون دغدغه در دوران بارداري استفاده کنيد، کرم ضدآفتاب با حداقل SPF، يعني 15يا حتي بيشتر و کرم مرطوب‌کننده است.

    ضعف و خستگي را جدي بگيريد
    ابتلا به کم‌کاري تيروييد، متابوليسم بدن خانم‌ها را کاهش مي‌دهد و باعث مي‌شود تعادل بين انرژي دريافتي و مصرفي‌تان به هم بريزد. به اين ترتيب، انرژي مصرفي‌تان کمتر از انرژي دريافتي‌تان مي‌شود و احتمال ابتلا به افزايش وزن در شما بالا مي‌رود. ضمن اينکه کاهش متابوليسم بدن، علاوه بر بالا بردن وزن، مي‌تواند باعث احساس خستگي، افسردگي، خشکي پوست و مو، گرفتگي عضلات و يبوست هم بشود. بهتر است بدانيد درمان نکردن اختلال کارکرد تيروييد مي‌تواند در درازمدت، باعث ابتلا به بيماري‌هاي قلبي، پوکي استخوان، ناباروري، اختلا‌ل‌هاي عصبي يا سقط جنين شود. بنابراين به هيچ عنوان بيماري خود را ناديده نگيريد يا روند درماني‌تان را نيمه‌کاره رها نکنيد.

    کفش مناسب بپوشيد
    پوشيدن مداوم و طولاني‌مدت کفش‌هاي پاشنه‌بلند مي‌تواند تاثيري منفي بر قوس کمر و تاندون آشيل داشته باشند. کمردرد يکي از مهم‌ترين و شايع‌ترين عوارضي است که افراد مبتلا به گودي کمر از آن رنج مي‌برند. پوشيدن کفش پاشنه بلند مي‌تواند باعث چرخش استخوان کشکک هم بشود و دردهاي جلوي زانو را براي فرد، به دنبال داشته باشد ضمن اينکه ابتلا به دردهاي مزمن در ناحيه پشت مچ پا به دليل وارد آمدن فشار بر تاندون رباط آشيل (که در ناحيه پشت مچ پا قرار دارد) هم در صورت پوشيدن کفش‌هاي پاشنه بلند دور از انتظار نخواهد بود. به طور کلي، زانودرد و کمردرد، جزو شايع‌ترين عوارض استفاده مستمر از کفش‌هاي پاشنه‌بلند هستند. البته عوارض و اثرهاي منفي پوشيدن کفش‌هاي پاشنه‌بلند به صورت مستمر و طولاني‌مدت بسيار بيشتر و شديدتر از عوارض پوشيدن کفش‌هاي تخت است بنابراين مي‌توان گفت پوشيدن کفش پاشنه‌بلند بايد به مراسم و مهماني‌هاي خاص محدود شود و به جاي آنها مي‌توان از کفش‌هاي سبک لژدار يا طبي استفاده کرد.

    #100251
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]اغلب مردم از خوردن حبوبات به علت نفخ شديدي كه دارد اجتناب مي كنند، وجود نفخ در اثر نداشتن آنزيم مخصوصي به نام الفا – گالاكتوزيداز است كه معمولا در بدن انسان يافت نمي شود. براي شكستن و جذب و هضم قند رافينوز كه در حبوبات وجود دارد وجود این انزيم لازم است، لذا با خوردن حبوبات اين قند هضم و جذب نشده و نصيب باكتريهاي روده ها مي شود و توليد هيدروژن و گازكربنيك مي نمايد.
    براي حل اين مسئله چند راهنمايي وجود دارد :

    1- هيچ وقت حبوبات را در ابي كه قبل از پختن خيس كرده ايد نپزيد زيرا در این آب مقدار زيادي قند رافينوز وجود دارد كه عامل مهم ايجاد نفخ است.
    2- براي آماده كردن حبوبات براي پختن ابتدا شب قبل ان را در آب جوش خيس كنيد . پس از نيم ساعت آب آن را بريزيد و مجددا با آب سرد خيس كنيد و بگذاريد تا صبح بماند و صبح قبل از پختن، آب آن را بريزيد و خوب آن را شسته و سپس در آب تازه بريزيد و بپزيد.
    3- بيشتر حبوبات بخوريد. زيرا مسئله گاز و نفخ بيشتر براي اشخاصي مطرح است كه خيلي بندرت حبوبات مي خورند و اگر حبوبات خوردن را شروع كرده ايد از مقدار كم آغاز كنيد و بتدريج مقدار مصرف را زياد كنيد تا به يك پيمانه برسد و به اين ترتيب مقدار جذب قند رافينوز افزايش خواهد يافت.
    4- خوراك لوبيا را معمولا با خوراكي هاي نفاخ مانند كلم برگ ، كلم بروكسل و ساير مواردي كه گازافزا هستند ، نخوريد .
    5- ابتدا از عدس، لوبيا چشم بلبلي و لوبيا سفيد شروع كنيد زيرا درمورد اغلب اشخاص اين حبوبات كمتر نفخ مي كنند .
    6- حبوبات را خيلي خوب بپزيد زيرا حبوبات نيمه پز بيشتر ايجاد نفخ مي كنند .
    7- در آبي كه حبوبات را خيس مي كنيد در حدود يك گرم جوش شيرين بريزيد اين كار باعث مي شود كه مقدار بيشتري از قند رافينوز در آب حل شود و خارج شود.[/align]

    #100254
    مریم
    مشارکت کننده

    ممنونم از راهنمایی خیلی مفیدتون

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.