خاصیت ضد سرطانی كلم بروكلی تایید شد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70661
    n.fazel
    مشارکت کننده

    متخصصان تغذیه و سلامت در آمریكا با بررسی آزمایشات بیشتری روی خواص مختلف و مفید كلم بروكلی خاصیت ضد سرطانی این سبزی را تایید كردند.

    كلم بروكلی حاوی ماده ای موسوم به سولفورافان است كه به طور انتخابی سلولهای سرطانی را مورد هدف قرار داده و این سلولها را به روش موثر نابود می سازد.

    این ماده در عین حال روی سلولهای طبیعی و سالم عضو مربوطه تاثیر منفی بر جای نمی گذارد. این متخصصان در آزمایشات خود تاثیر سولفورافان موجود در كلم بروكلی را روی سلولهای سرطانی پروستات مورد بررسی قرار دادند.
    ماده سولفورافان كه به مقدار زیاد در كلم بروكلی و برخی از انواع سبزیجات دیگر از این گروه یافت می شود از عملكرد آنزیم هایی موسوم به HDAC جلوگیری می كند. عملكرد بازدارنده این آنزیم ها به لحاظ دارویی و رژیمی از سوی این متخصصان مورد آزمایش قرار گرفته است.

    به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، وی تصریح كرد: این یافته نشان می دهد كه اگر ما تصور داشته باشیم از سولفورافان بعنوان یك ماده ضد سرطان و درمانی در مبتلایان به سرطان استفاده كنیم به نتایج سودمندی دست خواهیم یافت و مطالعات اخیر ما در واقع خاصیت ضد سرطانی كلم بروكلی را كه حاوی این ماده است تایید می كند.

    این یافته ها در مجله «تغذیه مولكولی و مطالعات تغذیه» منتشر شده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.