-
نویسندهنوشتهها
-
۵ آبان، ۱۳۹۲ در ۱۳:۲۳ #79889neda.mousaviمشارکت کننده
دانشمندان طی پژوهشهای مختلف دریافتند که روغن دانه انار دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهابی و ضد میکروبی است.
خاصیت آنتی اکسیدانی این روغن:* از سرطانی شدن سلولهای بدن پیشگیری می کند.
* باعث کاهش ایجاد زخم در مبتلایان به سرطان پوست می شود.
* از بیماری های قلبی و تصلب شرائین جلوگیری می کند.
* فرایند پیر شدن سلول ها را کند می نماید، لذا در حفظ جوانی موثر است.
* از پیری زودرس و چین و چروک پوست جلوگیری می کند.
سایر فواید روغن دانه انار عبارتند از :* به تنظیم هورمونها که نقش مهمی در کاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سینه دارند، کمک میکند.
* مصرف منظم آن می تواند از مشکلات یائسگی مانند پوکی استخوان ، در خانم ها جلوگیری کند.
* روغن دانه انار از تشکیل سلول های سرطانی وابسته به استروژن و غیر وابسته به استروژن جلوگیری می کند.
* روغن دانه انار به منظور برطرف کردن کدری پوست در محصولات آرایشی به کار برده می شود.
* این روغن مرطوب کننده پوست است و ویژگی ضد التهابی و ضدمیکروبی آن علاوه بر محافظت، به پوست انعطاف پذیری می بخشد.
* روغن دانه انار که خاصیت ضدالتهابی قوی اش مرهون اسید چرب موجود در آن است، ناراحتی های پوستی مانند خشکی پوست ، اگزما و سوختگی در اثر نور خورشید را تسکین می دهد.
* در بازسازی و تقویت پوست نقش دارد.
* این روغن در کاهش ورم و دردهای عضلانی موثر است.
* از افزایش وزن نیز جلوگیری می کند. رعایت یک برنامه غذایی صحیح و مصرف هم زمان مکمل روغن دانه انار باعث کاهش وزن می شود. برای بالا بردن سوخت و ساز بدن می توانید از این روغن روی سالاد و غذا استفاده کنید.
البته دانشمندان خاطر نشان کرده اند که فواید درمانی روغن دانه انار، فقط با مصرف منظم آن در زمان طولانی به دست می آید.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.