حبوبات بخورید، اما نفخ نكنید!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80561
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    جوشاندن در آب، اتوكلاو كردن و مایكروویو از مهم‌ترین روش‌های حرارت‌دهی به‌شمار می‌آیند كه می‌توانند در از بین بردن تركیبات ضد تغذیه‌ای به خصوص مهاركننده تریپسین، فتیك اسید، لكتین و تانن نقش داشته باشند. بررسی‌ها نشان دادند كه جوشاندن در آب یك روش مناسب برای از بین بردن فتیك اسید است و مایكروویو بیشتر از سایر روش‌ها در حذف تانن نقش دارد. مهاركننده تریپسین و لكتین نیز به دلیل حساس بودن در برابر حرارت در هر سه روش بطور كامل از بین می‌روند. از میان روش‌های گفته شده خیساندن و پخت كامل حبوبات در منزل بهترین روش‌ها جهت كاهش مشكلات تغذیه‌ای حبوبات مانند نفخ می‌باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.