یک رژیم غذایی بر پایه ی منابع گیاهی در مقایسه با رژیم های پرچرب و حاوی منابع حیوانی می تواند تا حد زیادی در پیشگیری از این سرطان مؤثر باشد.
1- برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه ، مصرف میوه و سبزی تازه و مواد غذایی حاوی فیبرهای گیاهی را افزایش دهید.
2- مقدار کل چربی های رژیم و به خصوص چربی های اشباع را کاهش دهید.
3- افزایش فعالیت بدنی به مدت حداقل 4 ساعت در هفته
4- به حداقل رساندن اضافه وزن و چاقی
5- کاهش مصرف غذاهای حیوانی به خصوص گوشت قرمز
6- استفاده از منابع غذایی حاوی
اسید فولیک ( سبوس ، جوانه ی گندم، مارچوبه، کلم بروکلی، اسفناج، لیمو، موز ، طالبی و توت فرنگی )
پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی