ته چین قارچ و مرغ

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76732
    araghi
    مشارکت کننده

    مرغ=2/1 عدد
    پیاز= 1 عدد
    قارچ= 150 گرم
    زرشک=1/3 پیمانه
    ماست= 1 لیوان
    زرده ی تخم مرغ=3 عدد
    برنج آبکش شده= 3 پیمانه
    زعفران دم کرده =به میزان لازم
    روغن=به میزان لازم
    طرز تهیه:
    مرغ را با پیاز،نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران می پزیم و پس از پخت استخوانهای آن را جدا کرده و به قطعه های کوچک خرد کنیم.قارچ را تفت می دهیم؛همینطور زرشک ر ا با کمی شکرتفت داده و با مرغ خرد شده مخلوط کرده وهمه را با هم تفت می دهیم.
    ماست؛زعفران دم کرده و زرده ی تخم مرغ را با هم مخلوط کرده برنج را روی این مواد ریخته و خوب مخلوط می کنیم. کف قابلمه یا تابه ی بلندی را روغن ریخته می گذاریم خوب داغ شود.سپس نیمی از برنج مخلوط شده با مایه ماست را کف تابه ریخته صاف کرده مرغ را روی آن گذاشته و کاملا صاف می کنیم ودر آخر مابقی برنج را روی مرغ قرار داده درب تابه را گذاشته حرارت را زیاد می کنیم وقتی بخار کرد شعله پخش کن زیر آن گذاشته وحرارت را کم می کنیم وحدود نیم تا 45 ذقیقه زمان داده بعد از پخت درظرف مناسب می کشیم.

    #100140
    madjd
    مدیرکل

    یعنی مرغ و قارچ و زرشک را با هم مخلوط کرده و روی ما بین دو لایه برنج می گذاریم؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.