ته چين قارچ و بادمجان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83121
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    مواد لازم براي 6- 8 نفر:
    برنج 4 پيمانه (600 گرم)
    بادمجان 500 گرم
    نمك به ميزان لازم
    روغن مايع به ميزان لازم
    فيله‌ي مرغ خردكرده 500 گرم
    قارچ ورقه كرده 500 گرم
    سير له كرده 2 حبه
    زرده‌ي تخم‌مرغ 4 عدد
    ماست معمولي 1 پيمانه
    زعفران حل‌كرده‌ي غليظ 1 قاشق چايخوري
    خلال پسته 2 قاشق سوپخوري

    برنج را مطابق دستورالعمل‌هاي گذشته، آبكش كنيد. پوست بادمجان را بگيريد، حلقه حلقه خرد كنيد و رويش مقداري نمك بپاشيد تا مزه‌دار شود. پس از نيم ساعت، بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنيد. سپس فيله‌ي مرغ را با 3 قاشق سوپخوري روغن و كمي نمك، تفت دهيد.
    آن‌گاه قارچ و سير را بيفزائيد و مخلوط را 5 دقيقه‌ي ديگر تفت دهيد. اكنون دركاسه‌ي مناسبي، زرده‌ها‌ي تخم‌مرغ، ماست، زعفران و كمي نمك را خوب مخلوط نمائيد، يك دوم پيمانه روغن هم بيفزائيد و برنج را با آن مخلوط كنيد.

    بعد كف ظرف نسوزي را چرب نمائيد، نيمي از برنج را در آن بريزيد و صاف كنيد. حالا بادمجان، مرغ و قارچ را روي برنج بگذاريد و خلال پسته بپاشيد.

    سپس باقيمانده‌ي برنج را رويش بريزيد و آن را با پشت قاشق كمي بفشاريد. بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن روي آن بدهيد و روي ظرف را با فويل بپوشانيد.
    اينك ته‌چين را در فر(تاون) گرم شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 5/1 ساعت بپزيد تا دم بكشد و ته‌ديگش طلائي رنگ شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.