تن ماهي بهتر است يا خود ماهي؟

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77151
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    موادغذايي تازه ارزش غذايي بيشتري در مقايسه با موادغذايي فراوري‌شده‌ دارند. در مورد ماهي هم مصرف ماهي تازه از کنسرو آن بهتر است…
    چون در برخي روش‌هاي نگهداري از موادغذايي از جمله کنسروکردن، نگهدارنده و تركيب‌هايي به محصول اوليه اضافه مي‌شود که يكي از رايج‌ترين آنها نمك است. از سوي ديگر، براي مطبوع كردن طعم، به انواع كنسروهاي ايراني، مقداري روغن اضافه مي‌شود. اين روغن‌ها در مقايسه با روغن خود ماهي، مناسب نيستند بنابراين ماهي تازه براي مصرف بهتر است چون آن را مي‌توان بدون نمک و روغن طبخ کرد بنابراين از نظر ساير مواد (پروتئين، املاح و ويتامين‌ها) تفاوت خاصي بين ماهي تازه و كنسروي وجود ندارد.
    نكته ديگري كه بايد به آن توجه كرد، اين است که در بيشتر كنسروهاي ماهي، از ماهي‌هاي مسن و بزرگ مثل ماهي‌تن استفاده مي‌شود. اين ماهي‌ها چون در اقيانوس زندگي مي‌كنند، بيشتر در معرض آلودگي با فلزات سنگين هستند. در حالي که ميزان اين فلزات در بدن ماهي‌هاي متوسط و كوچك رودخانه‌اي كمتر است.
    در نهايت، احتمال آلودگي كنسرو به سم بوتوليسم را هم بايد در نظر گرفت. براي فردي كه اصلا ماهي تازه نمي‌خورد، خوردن كنسرو ايرادي ندارد اما مصرف بيشتر از هفته‌اي يك بار توصيه نمي‌شود. يك قوطي كنسرو ماهي را هم در يك وعده مي‌توان مصرف كرد. البته بهتر است حين خريد کنسرو ماهي به 4 نکته‌ زير توجه کنيد:
    1. قوطي كنسرو بادكرده نباشد و تاريخ توليد و انقضا مشخص باشد.
    2. هنگام مصرف حداقل 20 دقيقه كنسرو را بجوشانيد و بعد از جوشاندن حتما محصول را از قوطي خارج كنيد.
    3.كنسرو ماهي در روغن زيتون از ساير کنسروهاي ماهي بهتر است.
    4. بهتر است به جاي کنسرو تن ماهي، كنسرو ماهي ساردين يا كيلكا بخريد.

    #100695
    s.samadi
    مشارکت کننده

    به نظرتون کسانی که فشار خون دارند چه کنند؟

    #100704
    zghasemi
    مشارکت کننده

    همانطور که مطلب خانم جمشیدی از ماهی تازه حمایت کرده اند برای افراد مبتلا به فشار خون هم خود ماهی تازه بهتر از تن ماهی است . همچنین تن ماهی نسبت به ماهی تازه افززودنی ها و نمک بیشتری دارد که برای بیماران فشار خونی مناسب نیست

    #100709
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]برای بهره بردن از فواید ماهی و جلوگیری از بروز عوارض ناشی از مصرف زیاد آن، توصیه می کنیم بیشتر از دو تا سه بار در هفته از انواع ماهی استفاده نکنید و همچنین برنامه غذایی تان فقط شامل یک نوع ماهی نباشد، بلکه در مصرف ماهی ها هم، تعادل و تنوع را در نظر بگیرید.
    ماهی های رودخانه ای و دریایی بسیار مفیدتر از ماهی های کنسرو شده هستند، اما در مقایسه با غذاهای آماده و فست فودها، مصرف کنسرو تن ماهی سالم و استاندارد الویت دارد.[/align]

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.