گروه ۱:مقدار زیادی پورین دارند (۱۰۰۰- ۱۰۰ میلیگرم نیتروژن پورینی در ۱۰۰ گرم غذا) که باید از مصرف آنها خودداری کرد و شامل :فرآوردههای گوشتی، گوشت قیمه شده، سوپ گوشت، آبگوشت غلیظ ، مغز، گوشت غاز و کبک، ماهی کولی، ماهی خال خالی، ماهی ساردین و مخمرهاست.
گروه ۲: مقدار متوسطی پورین دارند (۱۰۰- ۹میلیگرم نیتروژن پورینی در ۱۰۰ گرم غذا) و مصرف آنها به مقدار کم مجاز است که شامل : ماهی و گوشت (به غیر از موارد گروه ۱)، ماکیان، مارچوبه، لوبیاهای خشک، عدس، قارچ و اسفناج است. یک سهم (۹۰- ۶۰گرم) از گوشت، ماهی یا مرغ، و یا یک سهم (نیم فنجان) سبزیجات این گروه در روز، در دوران بهبودی مجاز است.
گروه ۳: مقدار کمی پورین دارند. غذاهای این گروه میتوانند هر روز استفاده شوند و شامل: نان سفید و ترد، کیک و شیرینیجات، میوه، زیتون، کره یا مارگارین و روغنها، دسرهای ژلاتینی، داروهای گیاهی، نوشیدنیهای گازدار، شیر، پنیر، بستنی، فرنی، غلات و محصولات آن، شکلات، آجیلها، قهوه، چاشنی ها، ترشیها، کرم، تخممرغ، سبزیجات (به غیر از موارد گروه ۲) ، نمک، چای، شکر و شیرینیجات، سرکه و سس سفید است.