تغذیه در محیط کار

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74239
    e.amini
    مشارکت کننده

    نحوه تغذیه در محیط کار می‌تواند به ایجاد استرس نیز کمک کند و استرس همراه با تغذیه نامناسب و بی‌تحرکی زمینه را برای ابتلا به بیماری‌های مزمن فراهم می‌کند.
    تغذیه در محیط‌های کاری باید متناسب با میزان تحرک بوده و از تعادل و تنوع برخوردار باشد،مصرف مداوم کربوهیدرات‌ها و غلات مانند انواع کیک، کلوچه، بیسکویت با توجه به کالری بالایی که دارند می‌تواند سبب اضافه وزن و چاقی به ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمی در محل کار دارند شود.
    کارکنان برای حفظ سلامت خود به تغذیه مناسب نیاز دارند و اضافه وزن و چاقی از عواقب پشت میزنشینی و کم تحرکی در محیط های کار است.
    مصرف قندها و کربوهیدرات‌های ساده مثل قند و شکر، ‌نان‌های سفید و برنج سفید در محیط کار اگرچه در کوتاه مدت به بالا رفتن قند خون کمک می کند، ‌ولی با تحریک ترشح انسولین،‌ ورود گلوکز به سلول را تسریع کرده و در نهایت کاهش قند خون و عوارض ناشی از آن مانند خستگی، خواب‌آلودگی و کاهش بازده کاری را به دنبال دارد.
    با تغییرات جزئی از جمله کاهش مصرف قند و کافئین مصرفی در محیط کار و رعایت اصول تنوع در برنامه غذایی روزانه می‌توان به حفظ تعادل قند خون و افزایش دریافت مواد مغذی کمک کرد که نتیجه آن علاوه بر حفظ سلامت و کاهش عوامل خطر بیماری های مزمن، افزایش کارایی و بازده کاری کارکنان در محیط‌های کار است.

    #98542
    madjd
    مدیرکل

    پشت میزنشینی همیشه خطراتی برای سلامتی انسان داشته است، محققان در تلاشند به طرق مختلف این خطرات را کاهش دهند.
    ما همیشه از مضرات پشت میزنشینی و کارهایی که باید به صورت ساکن و برای مدت زیاد انجام بدهیم مطالبی شنیده‌ایم. اگر شما نمی‌توانید محل شغل خود را ترک کنید کارهایی انجام دهید که به سلامتی شما لطمه وارد نشود.
    خوردن مواد غذایی مفید و به موقع باعث می‌شود تا حدودی بر مضرات کار پشت میزنشینی غلبه کنید که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:
    ۱-گردو: تحقیقات جدید نشان می‌دهد که گردو آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به بادام زمینی، پسته یا بقیه خشکبار دارد.به طور کلی خشکبار باعث کاهش ریسک بیماری‌های قلبی می‌شود. محققان خوردن ۷ گردو در روز را توصیه می‌کنند.
    ۲-چای سبز: پلی‌فنولز، یکی از اجزای چای سبز است و به عنوان یک ترمیم کننده دی ان ای شناخته می‌شود و سیستم بدنی را بهبود می‌بخشد.تحقیقات حاکی از آن است که چای سبز می‌تواند احتمال خطر بروز سرطان‌هایی مانند پروستات و پوست را نیز کاهش دهد.
    ۳-شکلات تلخ: این ماده خوراکی نیز حاوی پلی‌فنولز که آنتی اکسیدان بسیار قوی می‌باشد است. مطالعات نشان می‌دهد که خوردن یک تخته شکلات تلخ در روز می‌تواند فشار خون را به حالت متعادل در بیاورد.
    4-میوه: مصرف میوه نه تنها باعث از بین رفتن گرسنگی کاذب شما می‌شود بلکه ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن شما را نیز تامین می‌کند.

    #98561
    e.amini
    مشارکت کننده

    بابت مطلب کامل کنندتون ممنونم.بله موادی که بهشون اشاره کردید علاوه بر اینکه مغذی و مفید وسالم هستند این مزیت را دارند که جلوی اشتهای کاذب را بگیرند و نیاز به مصرف مواد قندی و پرکالری را کم کنند.همینطور مواردی مانند چای سبز می توانند باعث شادابی و احساس سرزندگی بیشتر شوند.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.