تصورات غلط رایج درباره جراحی کاهش وزن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94954
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    وجود همه‌ گیری چاقی در سراسر جهان و اخباری که درباره تاثیر آن بر دیابت نوع 2 منتشر شده است، عمل جراحی کاهش وزن به موضوعی مورد بحث بدل شده است.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت، در این میان برخی باورهای نادرست درباره این عمل جراحی وجود دارد که شما را برای رسیدن به واقعیت ها در مورد این عمل بیشتر کمک می کند.

    بعد از جراحی هر چه بخواهم، می توانم بخورم

    به یاد داشته باشید که عمل جراحی کاهش وزن مانع افزایش وزن نیست و فقط مقدار غذایی که معده شما می ‌تواند در خود نگه دارد، را محدود می‌ کند و به پر شدن سریع ‌تر آن کمک می‌کند. در عین حال، این عمل به شما مجوزی برای خوردن هر چیزی که دوست دارید را نمی ‌دهد. به عنوان مثال بیمارانی که عمل حلقه‌ گذاری به دور معده دارند نمی‌توانند نان بخورند، چون حجیم بوده و می ‌تواند در معده گیر کند. علاوه بر این بیمارانی که بای ‌پس معده انجام داده ‌اند، باید در خوردن شیرینی‌ ها مراقب باشند، چون در این افراد مواد قندی سرعت وارد روده کوچک می شوند و منجر به دل درد و اسهال می گردند.

    جراحی کاهش وزن مخصوص افراد چاق است

    این درست نیست. بسیاری از افرادی به جراحی ‌های کاهش وزن روی می ‌آورند که به علت عوارض پزشکی خاص نظیر پرکاری تیروئید، آرتروز شدید اختلال غدد درون ‌ریز، روی آوردن به روش ‌های معمول کاهش وزن یعنی رژیم غذایی و ورزش برای‌ آنها مشکل یا ناممکن است. در ضمن به این نکته هم باید اشاره کرد افرادی که تصمیم به انجام جراحی کاهش وزن می ‌گیرند، راه آسانی در پیش ندارند و این عمل همچنان به طرز باورنکردنی مشکل است. این کار نیازمند داشت انضباط و روحیه برای انجام یک روش تهاجمی، غلبه بر آن و کنار آمدن با دوران نقاهت بعد از آن و سپس انجام ورزش‌ های هوازی به مدت یک ساعت و ۴ بار در هفته است.

    بعد از کاهش وزن پوست بدن دچار افتادگی می شود

    افتادگی پوست یک قاعده مورد انتظار بعد از عمل ‌های جراحی کاهش وزن نیست. افرادی با شاخص توده بدنی کمتر تمایل به داشتن پوستی صاف ‌تر با افتادگی کمتر دارند. نهایتا درصد کمی از افراد بعد از این نوع عمل به جراحی زیبایی نیاز پیدا می ‌کنند.

    بعد از جراحی به سرعت لاغر می شوم

    این عمل یک درمان جادویی نیست که شما بعد از خروج از بیمارستان سبک ‌تر شده باشید، بلکه کاری دشوار و وقت گیر است که به تدریج و در طی یک سال اتفاق می ‌افتد. مثلا اگر حدود 45 کیلوگرم اضافه وزن داشته باشید، بسته به نوع جراحی، انتظار کاهش وزن 18 تا 31 کیلوگرمی بعد از یک سال را داشته باشید.

    بعد از عمل همه مشکلات حل می ‌شود

    جراحی کاهش وزن تنها نقطه شروع است. این جراحی شما شما را در لاغرشدنتان دخیل می ‌کند، مسیر کاهش وزن را برای شما باز می ‌نماید، و شما را به سازگار شدن با یک سبک زندگی سالم‌ تر وا می‌ دارد. اگر بیمار برای حفظ وزن کاسته ‌شده ورزش و رژیم غذایی مناسب نداشته باشد، هیچ عمل جراحی در طولانی مدت موفقیت آمیز نخواهد بود.

    منبع:yahoohealth

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.