پژوهشگران نخستین شیوه تصفیه آب جهان را با استفاده از پوست سیب و گوجه فرنگی ابداع کرده اند که می تواند انواع مختلفی از آلاینده ها را از آب جدا کند.
در تلاش برای عرضه ارزان قیمت آب پاک، گروهی از محققان دانشگاه ملی سنگاپور یک شیوه تصفیه آب را عرضه کرده اند که از مواد زیستی در دسترس استفاده می کند. دراین شیوه نوین، آب با استفاده از پوست سیب و گوجه فرنگی تصفیه می شود.
این محققان امیدوارند شیوه تصفیه آب آنها به جوامعی ساکن در مناطق دور افتاده که از نعمت برق و دیگر منابع برای راه اندازی نیروگاه های تصفیه آب بی بهره اند، کمک کند.
در مطالعه دیگری که درنشریه ACS Applied Materials & Interfaces منتشر شده است، این محققان استفاده از پوست سیب را برای تصفیه آب بررسی کردند چرا که پوست سیب نیز به راحتی قابل دسترس و زیست تجزیه پذیر است.
پوست سیب نیز مانند پوست گوجه فرنگی می تواند گستره ای از مواد آلاینده محلول در آب را از طریق فرایند جذب، از بین ببرد.