نخوردن مکرر صبحانه به چاقی و ذخیره بیشتر چربی به دور معده و در نتیجه افزایش میزان کلسترول بد خون منجر می شود که این تغییرات همگی فاکتورهای اصلی خطرزا در بروز بیماری های قلبی هستند.
ترک کردن خانه با معده خالی به هنگام صبح و بدون خوردن وعده غذایی صبحانه خطر ابتلا به بیماری های قلبی خطرناک را افزایش می دهد.
متخصصان پزشکی در انگلیس خاطرنشان کردند: نخوردن مکرر صبحانه به چاقی و ذخیره بیشتر چربی به دور معده و در نتیجه افزایش میزان کلسترول بد خون منجر می شود که این تغییرات همگی فاکتورهای اصلی خطرزا در بروز بیماری های قلبی هستند. این امر همچنین سبب افزایش مقدار انسولین در خون می شود و خود نشانه هشدار دهنده ای از بروز «دیابت» است.
به گزارش روزنامه دیلی میل، آزمایشات نشان می دهد: خطر ابتلا به امراض خطرناک در افراد بالغی که از کودکی عادت به مصرف صبحانه نداشته اند و این عادت تا دوران بزرگسالی آن ها ادامه پیدا کرده به مراتب بیشتر است.
به گفته کارشناسان، هر چند در آزمایشات قبلی نیز مشخص شده بود که مصرف صبحانه برای قلب مفید است، اما این بررسی برای اولین بار خطرات بلند مدت نخوردن صبحانه را نشان می دهد.
متخصصان تصور می کنند؛ علت این امر تمایل به مصرف بیش از حد میان وعده های قندی و مصرف کم فیبر خوارکی و ویتامین ها و املاح و نیز کم تحرکی در صورت غفلت از خوردن صبحانه است.
منبع :سلامت نيوز – غذا و سلامت