مواد لازم:
*گوجه گیلاسی نیم کیلو
*فلفل قلمی چند عدد
*ترخان، گشنیز، مرزه و ریحان از هر کدام چند شاخه
*نمک مقداری
*تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
*آب ۱ لیوان
*سرکه سفید ۱ لیوان
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ، فلفل و سبزی ها را خوب شسته و بگذارید تا کاملاً خشک شوند. گوجه ها را با خلال دندان یک سوراخ کنید و تمام مواد را درون یک شیشه تمیز بریزید. سرکه و آب را چند دقیقه با هم بجوشانید و بعد از سرد شدن روی گوجه فرنگی ها بریزید. در شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک نگهداری کنید این ترشی بعد از ۱۵ روز آماده است.