نتایج پژوهشی که در سال 2003 در دانشگاه هاروارد انگلیس انجام شد نشان میدهد نوجوانانی که روزانه 3 عدد تخم مرغ مصرف میکنند در سنین بزرگسالی کمتر به سرطان سینه مبتلا میشوند. در سال 2005 پژوهشهای دیگری انجام شد و محققان ثابت کردند زنانی که در هفته 6 عدد تخم مرغ میخورند 44 درصد کمتر از زنانی که در هفته 2 عدد یا کمتر تخم مرغ میخورند به سرطان سینه مبتلا میشوند.
در آوریل سال 2008، محققان دانشگاه Caroline du Nord فرانسه مشاهده کردند که یکی از ترکیبات زردهی تخم مرغ به نام کولین choline احتمال ابتلا به سرطان سینه را به میزان 24 درصد کاهش میدهد. مصرف دو عدد تخم مرغ برای صبحانه نصف نیاز روزانهی بدن را به این ماده تأمین میکند
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه