تخم مرغ از سرطان و بیماری قلبی پیشگیری می كند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70722
    mosavi
    مشارکت کننده

    متخصصان تغذیه در دانشگاه آلبرتا تاكید كردند: تخم مرغ خیلی بیشتر از آنچه که ما تصور می كنیم برای بدن مفید است تا جایی كه می تواند از بروز سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری كند.

    مطالعات نشان داده است كه تخم مرغ منبع عالی از پروتئین، لیپید، ویتامین ها و مواد معدنی است. این بار نیز كارشناسان تغذیه در دانشگاه آلبرتا دریافته اند كه که این ماده علاوه بر خواص مفید قبلی، دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است که در نتیجه به پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان کمک می کند.

    زرده تخم مرغ حاوی دو نوع اسید آمینه به نام های تریپتوفان و تیروزین است که هر دوی آن ها خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند.

    دو عدد زرده تخم مرغ در حالت خام دو برابر یک سیب دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است. با این حال، وقتی تخم مرغ سرخ یا آب پز می شود، خاصیت آنتی اکسیدانی آن نصف می شود و البته خاصیت آن در ماکروفر کمی بیش از نصف کاهش می یابد. اما با این وجود در همان حالت همچنان میزان آنتی اکسیدان آن با سیب برابر می شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.