مواد لازم
گوشت گوسفند با استخوان: نيم كيلو
بادمجان متوسط : 3 تا 4 عدد
گوجه فرنگي: 3 تا 4 عدد
سيب زميني متوسط : 4 تا 5 عدد
پياز متوسط : 2 عدد
ادويه: نمك، فلفل، دارچين، زرد چوبه، سماق از هركدام يك قاشق چايخوري كه بايد باهم مخلوط شوند.
آب : 1 تا 2 ليوان
روغن : 3 تا 4 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق سوپخوري
آبغوره :1 ليوان
مغز ليمو عماني : مقداري
طرز تهيه
گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با كمي نمك و دو ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد تا نيم پز شود. پيازها را پوست گرفته و حلقه حلقه كنيد. بادمجانها را هم پوست كنده و از طول دو قسمت كرده و كمي نمك روي آن بپاشيد. گوجه فرنگي ها را نيز حلقه حلقه كنيد و سيب زميني را پوست گرفته و حلقه حلقه ببريد.( البته خيلي نازك نباشد.)
قابلمه مناسبي را انتخاب كرده و ته آن را چند حلقه پياز بچينيد، سپس به ترتيب گوشت هاي نيم پز شده را روي آن قرار داده و كمي ادويه و مغز ليمو عماني روي آن بريزيد. بقيه پياز و بادمجانها را روي آن چيده و حلقه هاي گوجه فرنگي و سيب زميني را روي آن قرار داده و باز هم كمي ادويه و مغز ليمو عماني روي آن بريزيد و رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد. يك بشقاب روي قابلمه بگذاريد و از كنار آن آب روغن، آبغوره و آبي را كه از پختن گوشت باقيمانده در آن بريزيد و با آتش ملايم آن را بپزيد. وقتي چند جوش زد ترشي آن را به ميل خود اندازه كنيد. تا پايان پخت بشقاب بايد روي مواد قرار داشته باشد تا از زير و رو شدن مواد جلوگيري كند.
نكته
در صورتي كه از گوشت گوساله استفاده مي كنيد، حدود 400 گرم كافيست.