در این مطالعه 101 خانم باردار به عنوان گروه مورد بررسی و 40 فرد به عنوان گروه کنترل انتخاب شدند و غلظت سرمی روی در بدن این افراد سنجیده د اطلاعات مربوط به تغذیه و کیفیت آن از طریق پرسشنامه یاد آمد غذایی معتبر سنجیده شد مشاهده شد سطح روی به صورت مشخصی در 30 زن که سطح تغذیه بسیار پایینی داشتند به صورت معنی داری در مقایسه با گروه کنترل پایین تر بود در صورتی که هیچ تفاوت معنی داری بین زنانی که خوب تغذیه شده اند و گروه کنترل وجود نداشت این مطالعه مشخص کرد که تغذیه یک عامل اساسی در طول بارداری است که تعیین کننده سطح روی در بدن است به علاوه دیده شد کمبود روی در بدن مادر سبب ایجاد مشکلات مادرزادی و نقص در سیستم عصبی مرکزی خواهد شد.
منبع:ajcn