تاثير مايکروفر بر مواد مغذي غذاهاي مختلف

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78138
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اجاق‌هاي مايکروفر مواد مغذي خوراکي‌ها را از بين نمي‌برند اما سبزي‌هايي که در آن آبپز مي‌شوند، به سرعت ويتامين‌هاي خود را از دست مي‌دهند. نتايج يک بررسي در دانشگاه کورنل در آمريکا، نشان داد هنگامي که اسفناج در مايکروفر پخته مي‌شود، بيشتر مواد مفيد و ويتامين‌هاي آن حفظ خواهدشد اما هنگامي که سبزي‌هاي داراي برگ‌هاي سبز که غني از اسيدفوليک بودند، آبپز شدند، 77 درصد اسيد فوليک خود را از دست دادند. گوشتي که با مايکروفر پخته شده بود نيز نسبت به گوشت سرخ‌کرده در ماهيتابه بيشتر مواد مغذي خود را حفظ کرده بود.
    يک بررسي ديگر در اسپانيا نيز نشان‌دهنده اين بود كه کلم بروکلي که با مايکروفر آبپز مي‌شود، بيشتر مواد آنتي‌اکسيدان خود را از دست مي‌دهد اما پختن کلم بدون آب يا بخارپز کردنش، به حفظ ويتامين‌هاي آن کمک مي‌کند.
    منبع:لايوسانس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.