تأثیر سفیده تخم مرغ در کاهش فشارخون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83951
    z.yari
    مشارکت کننده

    یکی از ترکیبات طبیعی داخل تخم مرغ، فشار خون را به اندازه‌ی داروی ضد فشار خون کاپتوپرال کاهش می‌دهد. این ترکیب مانند مهار کننده‌ی آنزیم تبدیل کننده‌ی آنژیوتانسین عمل می‌کند برای همین هم فشار خون را کاهش می‌دهد.
    به گفته‌ی محققین، «پپتیدهای» موجود در سفیده‌ی تخم مرغ به طور طبیعی از طریق مصرف تخم مرغ و یا مصرف مکمل جذب بدن می‌شود و می‌تواند درمانی برای کاهش فشار خون بالا باشد.
    متأسفانه بیماری فشار خون روز به روز در حال افزایش است در حالی که از همان ابتدا با درست کردن عادت‌های غذایی و در پیش گرفتن سبک زندگی سالم‌تر می‌تواند از بروز آن جلوگیری کرد. توصیه می‌کنیم حواستان به تغذیه و وزن بدنتان باشد تا گرفتار این بیماری نشوید.
    _________________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.