رئیس انجمن آترواسکلروز ایران با اشاره به اینکه چاق شدن ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را بسیار افزایش میدهد، گفت: به دلیل استفاده از روغنهای نامناسب در فست فودها، مصرف آن عوارض زیادی برای سلامت فرد به همراه دارد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس،مسعود قاسمی در ارتباط با تأثیر مصرف فستفود و بیماریهای قلبی اظهار داشت: چاق شدن ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی را بسیار افزایش میدهد و مصرف فستفود فرد را بسیار به این مسأله نزدیک میکند.
وی افزود: اگر نسبت مصرف انرژی با میزان دریافت انرژی و کالری مورد نیاز تناسب نداشته باشد سبب بروز اضافه وزن و چاقی میشود و این موضوع شانس بروز حوادث قلبی و عروقی را افزایش میدهد.
رئیس انجمن آترواسکلروز ایران ادامه داد: مواد غذایی که دارای روغن بالا باشد و این روغن و چربی بیشتر از 20 تا 25 درصد انرژی مورد نیاز ما را تأمین کند سبب بروز چاقی میشود ولی اگر مواد غذایی میزان ایزومر ترانس آن بالاتر از استانداردها باشد و یا از اسیدهای چرب ترانس با یا بدون چربیهای اشباع شده هیدروژنه استفاده شده باشد شانس بروز حوادث قلبی را افزایش میدهد.
قاسمی اضافه کرد: بسیاری از فستفودها متأسفانه به دلیل شرایط خاص مواد غذایی در تهیه آن از روغن نامناسب استفاده شده، اسیدهای چرب ایزومر ترانس آن بالا بوده و چربی اشباع شده زیادی دارد لذا مصرف این مواد در طول زمان مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت.