-
نویسندهنوشتهها
-
۳ آبان، ۱۳۹۱ در ۰۶:۲۲ #74464mjlمشارکت کننده
سلام دوستان
من تازه عضو سایت شدم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
سوالم اینه که:
1- منظور از “بیماریهای متابولیک کبدی” دقیقا چه بیماریهاییه؟
2- آیا کبد چرب هم تو اون گروه قرار داره؟
3- فرق سندروم متابولیک با کبد چرب چیه؟۳ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۰:۳۳ #98680zghasemiمشارکت کنندهسندرم متابولیک چیست ؟
این سندرم مجموعه ای از عوامل خطرزای متابولیک می باشد که در یک فرد وجود دارند . برخی ازعلل زمینه ای این سندرم که سبب افزایش این عوامل خطرزای متابولیک می شوند عبارتند از :
چاق بودن یا داشتن اضافه وزن.
عدم فعالیت جسمانی .
داشتن مقاومت به انسولین.
عوامل ژنتیک .
سندرم متابولیک حالتی خطرناک برای سلامتی می باشد . افراد دچار این حالت میزان خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری های مرتبط با رسوب چربی در دیواره سرخرگها(آترواسکلروز) دارند . بیماری قلبی کرونری که ممکن است منجر به حمله قلبی شود ، تنها نمونه ای از این بیماریها است. سکته مغزی و بیماری عروق محیطی مثال های دیگری می باشند . همچنین احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 درافراد دچار سندرم متابولیک بیشتر می باشد.۳ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۰:۵۳ #98681ezamaniمشارکت کننده[align=justify]با تشکر از پاسخ خانم قاسمی باید اضافه کنم که کبد چرب اختلالی است که در اثر تجمع بیش از اندازه ی چربی در بافت کبد ایجاد می شود. در این بیماری تجمع بیش از حد چربی در کبد، باعث اختلال در فعالیت طبیعی بافت کبد می گردد که می تواند سیر پیشرونده پیدا کند و باعث نارسایی کبد و یا سیروز کبدی گردد.
اما زمانی به یک اختلال سندروم متابولیک اطلاق میشود که دست کم سه تا از شرایط زیر وجود داشته باشند:
1- بالا بودن دور کمر: در مردان 102 سانتی متر یا بیشتر و در زنان 88 سانتی متر یا بیشتر.
2- بالابودن میزان تری گلیسرید: 150 میلی گرم در دسی لیتر یا بیشتر.
3- کاهش میزان کلسترول خوب (HDL): در مردان کمتر از 40 میلی گرم در دسی لیتر و در زنان کمتر از 50 میلی گرم در دسی لیتر.
4- بالا بودن فشار خون: 130 روی 85 میلی متر جیوه یا بیشتر.
5- بالا بودن میزان قند خون ناشتا: 100 میلی گرم در دسی لیتر یا بیشتر.[/align]۳ آبان، ۱۳۹۱ در ۱۱:۰۳ #98682mjlمشارکت کنندهممنونم از پاسخ خانمها قاسمی و زمانی. من جواب سوال 3 رو گرفتم.
اما ممنون میشم که در مورد سوال 1 و 2 هم راهنمایی کنید. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.