بيماري‌هاي منتقله از غذا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79146
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    دردرجه اول، از توليدكنندگان كوچك و محلي خريداري كنيد؛ مانند مزرعه‌هاي كوچك كه در نزديكي محل زندگي‌تان وجود دارد.ایا این موضوع را می دانید که همبرگري كه از گوشت يك گاو محلي تهيه شود، كمتر از همبرگرهاي كارخانه‌هاي توليدكننده در معرض آلودگي قرار دارد، زيرا همبرگرهاي صنعتي گاه از تركيب گوشت چندين گاو تهيه مي‌شوند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.