بيماران قلبي مصرف چربي‌هاي ترانس را به حداقل برسانند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80195
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    عدم توجه به مولفه‌هاي تغذيه‌اي در بيماران قلبي که عمل جراحي انجام داده‌اند مي‌تواند در بازگشت مجدد بيماري نقش داشته باشد. اکثر بيماراني که دچار بيماري‌هاي قلبي مي‌شوند داراي اضافه وزن هستند، لذا پس از انجام جراحي و يا سکته مي‌بايست رژيم هاي غذايي خاصي را دنبال کنند.

    در مرحله بازتواني اين بيماران از آنها معاينه به عمل آمده و پس از ارزيابي شرايط جسمي، رژيم غذايي مورد نظر آنها تجويز مي‌شود.

    به طور کلي توصيه ما براي اين گروه از بيماران استفاده از گروه‌هاي اصلي غذايي شامل شير و لبنيات کم چرب، سبزيجات و ميوه ها، نان و غلات و گروه گوشت‌هاست.

    اين بيماران بایستی مصرف چربيهاي ترانس و اشباع را به حداقل برسانند، به علاوه مصرف محدود نمک نيز يکي از مولفه‌هاي اصلي در تغذيه اين بيماران است و به منظور فراهم شدن ويتامين‌ها و آنتي اکسيدان‌هاي مورد نياز به آنها توصيه مي‌شود از سبزي و ميوه بيشتري استفاده کنند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.