بيشتر پنيرها فاقد گلوتن هستند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77498
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    گلوتن پروتئيني است که بيشتر در غلات يافت مي‌شود و باعث خاصيت چسبندگي و ارتجاعي خمير آنها خواهد شد اما بيشتر پنيرها فاقد اين پروتئين هستند، از اين رو مي‌توانيد با خيال راحت آنها را مصرف کنيد.
    حتي بلو چيز که معمولا به روش سنتي هم تهيه مي‌شود ميزان بسيار کمي از گلوتن را با خود همراه دارد که مشکلي براي معده شما ايجاد نخواهد کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.