به‌خاطر پوستتان پرتقال خوني بخوريد!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75709
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    براساس نتايج تحقيقات آکادمي ‌پوست آمريکا، هر آنچه ما به عنوان غذا مي‌خوريم، از ويتامين‌ها، موادمغذي، آنتي‌اکسيدان‌ها و ديگر مواد غذايي، مستقيم روي پوستمان تاثير مي‌گذارد و اين عضو تحت‌تاثير آنچه مي‌خوريم، قرار دارد…

    هيچ‌کس نمي‌تواند نقش موثر ويتامين‌ها را در بهبود کارکرد اعضاي بدن به‌خصوص پوست به عنوان بزرگ‌ترين عضو بدن انکار کند. مثلا محققان اثر آنتوسيانين را که در ميوه‌ها و ساير خوراکي‌هاي قرمز و بنفش رنگ مانند پرتقال خوني، گيلاس، توت‌فرنگي و چاي ترش وجود دارد، بررسي کرده و به اين نتيجه رسيده‌اند که اين ماده در کاهش خطر ابتلا به عوارض قلبي و چاقي مفرط نقش دارد. خوشبختانه مصرف پرتقال خوني که حاوي مقدار زيادي آنتوسيانين است، در کشور ما رايج است.

    هنگامي‌ که موش‌هاي آزمايشگاهي تحت رژيم غذايي ميوه‌هاي قرمز و بنفش قرار گرفتند، مشخص شد آسيب به قلب آنها 30 درصد کاهش يافته و چربي بدن آنها کم شده ‌است. تحقيقات مشابه زيادي هم روي اثر ويتامين‌ها به‌خصوص آنتي‌اکسيدان‌ها، بر فعاليت و سلامت پوست انجام شده که نشان مي‌دهد هر ويتامين چه اثري روي اين عضو دارد. ترميم بافت پوست، تحريک کلاژن‌سازي، جلوگيري از پيري زودرس، کاهش خشکي و زبري پوست و رفع درماتيت و حتي تاثير در درمان پسوريازيس از اين جمله‌اند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.