به نظر شما کدام نان سالم تر است و آیا می دانید در هر وعده غذایی باید نان مناسب با آن وعده را انتخاب کرد.
هر چه آرد بهتری در ساخت هر نانی به کار رفته باشد آن نان بهتر است و 50 درصد کیفیت نان به آرد آن وابسته است.
بررسی ها نشان می دهند؛ افراد اغلب بر این باورند که نان سنگک به دلیل سبوس زیادی که دارد نسبت به بقیه نان ها برتری دارد اما این باور غلط است و نان سنگک باعث چاقی می شود.
پزشکان توصیه می کنند در وعده های صبحگاه باید نان سنگک مصرف شود، نان لواش و تافتون هم برای وعده های شام مناسب هستند، همچنین پزشکان توصیه می کنند در وعده های ناهار نباید بیش از حد نان مصرف کرد زیرا باعث کسالت و خمودگی در بدن می شود.
نان سنگک اگر از آرد کامل و طبیعی باشد بهترین نان برای صبحگاه است و با احساس سیری که به بدن می دهد از هله هوله خوری در طول روز جلوگیری می کند.
نان لواش هم به دلیل ظرافت و قطر کوچکی که دارد افراد اغلب زیاد مصرف می کنند اما باید توجه داشت که مصرف اشتباه و بی رویه از این نان باعث چاقی مفرط در بدن می شود.
البته مصرف نان سنگک در دوره رژیم درمانی و کاهش وزن به دلیل سبوس موجود در آن میتواند از عوارض و کمبودهای احتمالی که به دنبال رژیم همراه است پیشگیری نمایید