-
نویسندهنوشتهها
-
۱۵ آذر، ۱۳۹۱ در ۱۲:۳۵ #74815
zghasemi
مشارکت کنندهبیشتر گیاهان (سبزیها و میوهها) به علت فیبر و الیافی كه دارند، باعث كاهش كلسترول و تریگلیسرید خون میشوند. البته تاثیر گیاهان در كاهش چربی خون یكسان نیست، تاثیر برخی از آنها بیشتر است و به دلیل خاصیتی كه در كاهش كلسترول و تریگلیسرید خون دارند، برای تهیه دارو استفاده میشوند.
بین گیاهان، سیر بیشترین قدرت را در كاهش كلسترول و تریگلیسرید خون دارد و بیش از صد صنعت داروسازی در دنیا از سیر، فرآوردههای دارویی تهیه كردهاند. سیر علاوه بر كاهش كلسترول و تریگلیسرید، خاصیت ضدمیكربی و ویروسی دارد و فشارخون و قند خون را كاهش میدهد و خون را رقیق میكند.
البته سیر تازه از سیر پخته بهتر اثر میكند. اثر سیر ترشی نیز مانند سیر تازه است. میوه زیتون و روغن آن هم كلسترول را كاهش میدهد. سالهاست مشخص شده است كه روغن زیتون چربی خون را كاهش میدهد.
سه نوع نوشیدنی دیگر كاهشدهنده فشار خون، كلسترول و تریگلیسرید، شامل آب گوجهفرنگی، آب انار و آبغوره این نوشیدنیها میتواند بین وعدههای غذایی یا همراه غذا مصرف شود.
آلبالو، گیلاس، نارنج، لیموترش و گریپفروت نیز از میوههایی است كه مصرفشان هم به صورت آبمیوه و هم میوه تازه، چربی و كلسترول خون را كاهش میدهد. همچنین كدو حلوایی، جعفری، پیاز، جو، فلفل سبز، بادمجان و عدس نیز از جمله مواد غذایی است كه به كاهش تریگلیسرید و كلسترول خون كمك میكند. البته باید دقت داشته باشید، این گیاهان باید به مقدار متناسب مصرف شود و روش طبخشان نیز مورد توجه قرار گیرد.
۱۶ آذر، ۱۳۹۱ در ۰۴:۱۶ #98877s.samadi
مشارکت کنندهالبته در نوشیدنی ها سرکه هم باعث کاهش کلسترول می شه یادمه یک مقاله خوندم که حوردن مقداری کی سرکه پس از هر غذا باعث کاهش کلسترول می شه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







