-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ اردیبهشت، ۱۳۸۹ در ۰۵:۳۴ #69124tavakoliمشارکت کننده
پوست همه میوه ها شامل مقادیر زیادی فیبر بوده و پر از املاح و ویتامین میباشد. مواد مفید آن جذب بدن شده و فیبر آن که یک ماده غیر قابل هضم است به مانند یک خشک کن جاذب در روده ها عمل کرده و سموم بدن را از آن جدا می کند. بنابراین اگر پوست میوه ها با چاقو از آنها جدامیکنید بدانید که کاری زشت و خطرناک انجام می دهید و باعث بیماری های لاعلاج در خودتان خواهید شد.
پوستهایی مانند: پوست پرتقال و نارنگی، پوست خیار، پوست موز، پوست هندوانه، پوست سیب، پوست خربزه، پوست طالبي، پوست انبه، پوست گوجه فرنگي، و غیره…
پوستها را هرگز از میوه جدا نکنیدو و همراه آن میل کنید و بدانید که اگر بخواهید پوست خالی از میوه بخورید چندان به مزاج خوش نمی آید و تلخ مزه و سفت است. خدا آن را با مقداری مایع شیرین در درون میوه داده است و هرگز به طبیعتی که مهیا کرده منفی ننگرید
5 نوع از میوه هایی که پوست آنها دارای خواص مفیدی است:
سیب: مواد فیتوشیمیایی ضد سرطانی موجود در پوست سیب درختی ، 87 درصد بیشتر از مغز خود میوه آن است. بنابراین بهتر است از این به بعد سیب را پوست آن صرف کنید.
خیار: پوست این میوه کم کالری از ماده سیلیکا تشکیل یافته است که خود این ماده باعث تازگی و طراوت پوست و مانع ایجاد چروک می شود. یعنی خاصیت کلاژنی دارد. هیچ پیشنهادی برای مقدار مصرف روزانه سیلیکا وجود ندارد ولی متخصصین اظهار کرده اند که حداقل 5 میلی گرم سیلیکا در یک روز مقداری است که بعد از خوردن یک خیار با پوست کسب می کنید.
بادمجان: پوست بادمجان در حدود 300 میلیگرم ناسونین دارد . آنتی اکسیدانی که مانع از آسیب سلولهای مغزی می شود. همچنین حاوی 200 میلی گرم پتاسیم (ضد گرفتگی عضله) و 13 میلی گرم منیزیم موثر در ساختمان بافت پیوندی و 3 گرم فیبر موثر در لاغری شکم است.
کیوی: مواد شیمیایی موجود در این پوست کرکدار عاملی برای مبارزه با باکتری های استافیلوکوک و باکتری ایکولای است.
پرتغال: پوست پرتغال حاوی ماده لیمونین است که دشمن کشنده اشعه فرابنفش می باشد. دانشمندان معتقدند که خوردن یک قاشق چای خوری پوست پرتغال در هر هفته ، احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا 30 درصد کاهش می دهد -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.