-
نویسندهنوشتهها
-
۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۵۰ #76527zahra jamshidiمشارکت کننده
بهطور کلي، مصرف سالادها با چاشنيهاي طبيعي مانند انواع سرکه يا آبليمو، آبغوره و آب نارنج به تمام افرادي که دچار اضافه وزن يا حتي وزن ايدهآل هستند، توصيه ميشود. بهتر است استفاده از انواع سسها را به عنوان چاشني سالاد به حداقل ممکن برسانيد يا اگر ميتوانيد آنها را حذف کنيد.
معمولا سسها حاوي چربي (که بخشي از آن شامل چربيهاي اشباع نيز هست) و کالري بالايي هستند و مصرف طولانيمدت آنها ميتواند باعث ايجاد مشکلات قلبي و عروقي شود. مصرف آبليمو همراه غذا و سالاد ميتواند باعث جذب بهتر آهن مواد غذايي شود. به علاوه اين چاشني خوشمزه براي هضم بهتر غذا هم بسيار موثر است. فقط حواستان باشد که اسيد آبليمو، ميتواند باعث از بين رفتن ميناي دندانها شود بنابراين هيچوقت اين خوراکي ترش را به تنهايي نخوريد. اما مصرف سرکه ميتواند باعث کاهش سطح کلسترول خون و کنترل قند خون بشود.
محققان معتقدند که افزودن سرکه به سالاد، ميتواند خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي را کاهش بدهد. مصرف سرکه بالزاميک همراه سالاد ميتواند باعث تسريع عمل هضم غذا و همچنين کاهش ميزان چربيهاي بدن بشود. به علاوه افزودن اين چاشني به سالاد در کنترل قند خون هم مفيد است. پليفنولها و آنتياکسيدانهاي فراوان موجود در سرکه بالزاميک هم خطر ابتلا به انواع سرطانها را در افراد کاهش ميدهند.آب نارنج، هم سرشار از ويتامين C است و افزودن آن به سالاد ميتواند جذب آهن مواد غذايي در بدنمان را بالاتر ببرد. به علاوه، آب نارنج بو و طعم بسيار مطلوبي دارد که مصرف مداوم آن ميتواند باعث آرامش شود. پايينآوردن فشار و اسيداوريک خون از ديگر خواص نارنج، محسوب ميشوند. مصرف آبنارنج ميتواند به شدت اشتهاي افراد را افزايش بدهد و اين يک نکته مثبت براي افرادي است که قصد افزايش وزنشان را دارند.
منبع:سلامت
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.