بهترين وقت براي وزن‌كردن

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • نویسنده
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

اگر صبح ساعت 6:30 دقيقه از خواب بيدار مي‌شويد، بهترين زمان براي وزن‌كردن همان موقع است. در اين زمان كمترين وزن را خواهيد داشت و با مقايسه آن مي‌توانيد حدس بزنيد چقدر از وزن تان با رفتن حمام صبح و تعريق در شب كاهش پيدا مي‌كند.
    منبع:Rodale.com

مریم
    مشارکت کننده

خانم جمشیدی وزن من در صبح یک تا یک کیلو و نیم کیلو کمتر از عصر و شب هستش هر روز هم که وزن کنم همینطوری نشون می ده اینطور که از حرفاتون فهمیدم باید شب و بعد از حمام کمتر نشون بده؟
    در ضمن یه سوال دیگه که داشتم اینکه چطور باید سایزمو کم کنم ؟ وزن الان من 72 هستش و وزن دوستم 83 ولی سایزمون تقریبا یکی هستش الان سایز من 48 هستش من چاقی شکمی دارم اون از باسن و ران چاقه و اینه که با 11 کیلو که از من بیشتره تازه بیشتر لباساش برا من تنگه
    حلقه زدن باعث می شه که سایزم کمتر شه ؟ یه چیز دیگه هم اینکه من با کاهش 16 کیلو وزن از سایز 52 به 48 رسیدم به نظرم با 16 کیلو باید بیشتر سایز کم کنم :rolleyes: می شه یه کم برای سایز کم کردن راهنماییم کنید؟
    پیشاپیش از لطفتون ممنون

zahra jamshidi
    مشارکت کننده

اون وزن صبح وزن واقعی شماست .
    در ضمن هر روز خودتون وزن نکنید .
    وزن کردن صحیح : هفته ای یک بار می باشد .
    مریم عزیز ؛ فراموش نکن که وزن کم کردن هم اصول داره.

مریم
    مشارکت کننده

پاسخ رو آپدیت کردم می شه باز لطف کنید جواب بدید

مریم
    مشارکت کننده

یه سوال داشتم اینکه چطور باید سایزمو کم کنم ؟ وزن الان من 72 هستش و وزن دوستم 83 ولی سایزمون تقریبا یکی هستش الان سایز من 48 هستش من چاقی شکمی دارم اون از باسن و ران چاقه و اینه که با 11 کیلو که از من بیشتره تازه بیشتر لباساش برا من تنگه
    حلقه زدن باعث می شه که سایزم کمتر شه ؟ یه چیز دیگه هم اینکه من با کاهش 16 کیلو وزن از سایز 52 به 48 رسیدم به نظرم با 16 کیلو باید بیشتر سایز کم کنم :rolleyes: می شه یه کم برای سایز کم کردن راهنماییم کنید؟
    پیشاپیش از لطفتون ممنون

s.samadi
    مشارکت کننده

عزیزم برای اینکه وزن مناسبتون رو بگیم باید قدتون و نوع استخوان بندیتون رو هم بدونیم در مورد سایز شما و دوستتون هم پیشنهادم اینه که اینقدر خودنو رو با هم مقایسه نکنید خیلی از عوامل در تعیین سایز موثرند و فقط وزن عامل تاثیر گذار نیست اگر می خواهید سایزتون بیشتر کم شه ورزشتون رو با جدیت شروع کنید در کنار برنامه غذایی پیشنهاد من اینهکه به صورت جدی شنا کنید

هانیه
    مشارکت کننده

ممنون….ولی صبح ناشتا باید وزن کنیم یا بعد از صبحونه؟

zahra jamshidi
    مشارکت کننده

صبح ناشتا دقیق تره

هانیه
    مشارکت کننده

ممنون خانم جمشیدی … خانم صمذی گفتن واسه کم کردن سایز شنا خوبه …پیاده روی چی به کم کردن سایز کمک میکنه؟

مریم
    مشارکت کننده

خانم صمدی عزیز قدم 162 و استخوانبندی من تقریبا درشته و 4 شونه هستم ،وزن مناسب من رو تو رژیم نوین، کارشناسم از 52 تا 65 نوشته بود من خودم می خوام تا 60-62 کم کنم وزنمو ،12 کیلو باید کنم
    واقعا این برام یه سوال شده :huh:خیلی از آشناها و دوستام رو که با خودم مقایسه می کنم با این وزنم کلی از همشون چاقتر نشون می دم حتی اونا که 7 سانت از من کوتاهترن ولی هم وزن الان من هستند و من باید لاغر تز از اونا نشون بدم ولی اونا خوشتیپ ترن اصلا هر چی می خوام مقایسه نکنم نمی شه جدیدا هر کسی منو می بینه فوری می گه خیلی لاغر شدی و منم زود ازشون وزنشونو می پرسم و با خودم مقایسه می کنم و هی حرص می خورم:shy::rolleyes::dodgy:
    شکل بدن من الان تقریبا مثل بستنی قیفی شده !!! ران و باسنم خیلی کوچیکه و لاغره ولی پهلو و شکمم خیلی بزرگه و تو دیده

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 10)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.