بقچه پنیر و جعفری با شکل متفاوت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94164
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    انواع مختلفی از بقچه پنیر و جعفری را آموزش دادیم در این آموزش تصویری برایتان با خمیر متفاوت و شکل و شمایل متفاوت آموزش میدهیم این بقچه مخصوص کشور ترکیه است
    مواد لازم:
    شیر ولرم 1 لیوان
    آب ولرم 1 لیوان
    روغن مایع 1 لیوان
    تخم مرغ 1 عدد( زرده برای رویش)
    نمک 2 قاشق مربا خوری
    شکر 6 قاشق
    خمیر مایه 1 پاکت
    آرد 6-6.5 لیوان
    مواد داخلی:
    پنیر سفید100 گرم
    جعفری مقداری
    رویه:
    زرده تخم مرغ

    طرز تهیه:
    در یک کاسه شیر ولرم ریخته رویش خمیر مایه می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا خمیرمایه خوب حل شود سپس آب ولرم , روغن مایع,سفیده تخم مرغ, نمک و شکر را می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد را می ریزیم و خوب ورز میدهیم تا بدست نچسبد رویش را پوشانده 1 ساعت استراحت کند حالا در یک ظرف پنیر سفید رنده شده می ریزیم رویش جعفری ریز خرد شده می ریزیم. حالا از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم ( مثل تصویر) و با چاقو برش میزنیم مثل تصویر از مواد پنیر و جعفری ریخته و از یک طرف شروع به رول کردن میکنیم به طرف خود میپیچیم تا گرد شود در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم رویش کنجد می زنیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم 20-25 دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود بعد از آن از فر در آورده رویش را پوشانده و 15-20 دقیقه بعد که ولرم شد سرو میکنیم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.