بستني

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79172
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    دكتر كلين مي‌گويد در بيشتر بيماري‌هاي ناشي از مصرف بستني، علت، بستني‌هاي خانگي بود كه خود خانواده‌ها آنها را با شير طبيعي و تخم‌مرغ خام درست مي‌كنند. در ميان سال‌هاي 1990 الي 2009، 2594 مورد بيماري، ناشي از مصرف بستني بوده است. بهتر است زنان باردار از خوردن بستني خودداري كنند؛ زيرا ليستريا در فلز و ظروف نگهداری بستني به سرعت رشد مي‌كند و از آنجا كه اين ظروف به دقت شسته نمي‌شوند، اين باكتري خطرناك روي آنها باقي خواهد ماند. اگر تمايل داريد در منزل بستني تهيه كنيد، حتماً از تخم‌مرغ و شير پاستوريزه استفاده نماييد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.