به گزارش خبرگزاری طبنا؛ خوردن يک يا دو فنجان کلم بروکلي بخارپز مي تواند درمان جديدي باشد که به بيماران آسمي کمک مي کند. دليل آن وجود ماده اي به نام «سولفورافان» است که به طور طبيعي در بروکلي وجود دارد و مي تواند مانع از التهاب تنفسي –که عامل آسم است- شود.
بروکلي هم چنين سرشار از ويتامين هاي آ و سي، ويتامين ب 6، آهن، کلسيم و فيبر است. هم چنين گفته مي شود بروکلي خاصيت ضدسرطاني دارد. تحقيقات انجام شده در دانشگاه ملبورن استراليا هم چنين نشان مي دهد ديگر گياهان خانواده کلم مثل کلم پيچ و گل کلم مي توانند آسيب هاي وارده به ريه را کم و حتي ترميم کنند.