برنج و مرغ زعفرانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77051
    ناشناس
    میهمان

     

    1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
    سینه مرغ بدون استخوان برش داده شده
    1/2 قاشق چای خوری نمک
    1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
    زعفران 1/4 قاشق چای خوری
    عصاره پیاز و سیر الیت
    2 فنجان آب گوجه فرنگی
    2 فنجان آب
    1 فنجان برنج دانه بلند نپخته
    3 پیاز سبز خرد شده
    لیمو (اختیاری)

    تهیه
    به مرغ 1/4 قاشق چای خوری نمک و فلفل بزنید.روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط داغ کرده، هردو طرف مرغ را در آن سرخ کنید.بعد از اینکه مرغ سرخ شد آن را از تابه بیرون بیاورید و پیاز، 1/8 قاشق چای خوری زعفران، سیر را در تابه بریزید و5 دقیقه تفت دهید مجددا مرغ را اضافه کنید و هم بزنید .بعد از اینکه آب گوجه فرنگی را در تابه ریختید درب آن را گذاشته صبر کنید به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و 15 دقیقه صبر کنید.

    1/4 قاشق چای خوری نمک، 8/1 قاشق چای خوری زعفران، 2 فنجان آب، و برنج در یک ماهی تابه، به جوش آورید. درب آن را گذاشته ،حرارت را کم کنید و 20 دقیقه آن را روی حرارت قرار دهید.یا تا زمانیکه آب برنج تبخیر شود و برنج پخته شود.مرغ را به همراه برنج سرو کنید و برای تزئین از پیاز و لیمو (در صورت دلخواه) استفاده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.