-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ فروردین، ۱۳۹۱ در ۰۱:۰۸ #72715Zohre Azimiمشارکت کننده
اگر میخواهید مغز و حافظه تان لطمهای وارد نشود و در سلامت کامل بماند به این نکات توجه کنید.
رژیم غذایی کم چرب برای مقابله با کلسترول داشته باشید.
رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و محصولات لبنی پرچرب میزان کلسترول را بالا میبرد و همین امر رگهای خونی را مسدود کرده و میزان اکسیژن مغز را کاهش میدهد. به همین دلیل توصیه میکنیم که مصرف این قبیل مواد غذایی را کاهش داده و سبزیجات بیشتری مصرف کنید.محصولات لبنی و گوشتهای کم چرب میل کنید.
محصولات لبنی و گوشتهای کم چرب منبع کارنیتین است، کارنیتین اسید آمینهای است که برای عملکرد خوب نرونها و مغز مفید است.
محققان و متخصصان حوزهی تغذیه بر این عقیدهاند که کمبود ویتامین B12 و اسیدفولیک میتواند به زوال قدرت درک افراد منجر شده و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را بالا ببرد.میزان مصرف غلات کامل و سبزیجات را افزایش دهید.
نان سبوس دار، غلات کامل و سبزیجات، حاوی لسیتین هستند، مغز از این ماده برای تولید استیل کولین استفاده میکند. استیل کولین، نروترانسمتور یا همان ناقل عصبی است که برای سلامت مغز لازم و ضروری است.مواد غذایی سرشار از ویتامین C و ویتامین E را دریابید.
این آنتی اکسیدانها از مغز در برابر آسیبهای حاصل از رادیکالهای آزاد محافظت کرده و از رسوب جرمهای پروتئینی که باعث زوال قدرت درک می گردد، جلوگیری به عمل میآورند.
بروکلی، انواع کلمها، توت فرنگی، گوجه فرنگی و مرکبات سرشار از ویتامین C میباشند.
گردو، روغنهای گیاهی، آجیلها، دانهها و آرد کامل (سبوس دار) نیز سرشار از ویتامین E هستند.
مواد غذایی سرشار از ویتامین B ،کمپلکس یا غلات غنی شده استفاده کنید.محققان و متخصصان حوزهی تغذیه بر این عقیدهاند که کمبود ویتامین B12 و اسیدفولیک میتواند به زوال قدرت درک افراد منجر شده و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را بالا ببرد. به خاطر این که این مواد غذایی باعث افزایش میزان اسیدآمینهی هموسیتئین در خون میشوند.
توصیه میکنیم مصرف غلات، جوانهی گندم، گردو، دانهها و روغنهای گیاهی را افزایش دهید.
کارشناس تغذیه
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.