محققان آمریکایی اعلام کردند: مصرف انواع مغزها می تواند در کاهش کلسترول خون موثر باشد.
بررسی 25 مطالعه نشان می دهد؛ مصرف روزانه 67 گرم (یک بسته کوچک) از انواع مغزها، سطح کلسترول خون را حدود 7 درصد کاهش می دهد.
محققان دانشگاه لوما لیندای امریکا معتقدند؛ مغزها در جلوگیری از جذب کلسترول در بدن موثرند.
مطالعات قبلی هم به نتایجی مبنی بر مفید بودن خوردن روزانه ی مغزها دست یافته بودند. همچنین مطالعات جدید که نتایج آن در نشریه طب داخلی منتشر شده اطلاعات آماری دقیقی در این مورد ارائه داده است.
طبق نتایج این مطالعه، مصرف مغزها علاوه بر این در کاهش تری گلیسیرید خون نیز موثر است. تری گلیسیرید نوعی چربی خون است که با بروز بیماریهای قلبی در ارتباط است.
به علاوه این اثر مغزها به میزان مصرف آن ها وابسته است و در مورد تمام انواع آن ها صادق است.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه