-
نویسندهنوشتهها
-
۲۵ آذر، ۱۳۹۱ در ۰۹:۰۱ #74950aminiمشارکت کننده
انگور دارای ویتامینهای A،B،C،D و املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلر، ید، آرسنیک، فسفر و سیلیس است، همچنین دارای مقدار زیادی تانن است.
انگور دارای 79 درصد آب، 14 درصد قندهای مختلف، املاح معدنی و مجموعهای از عناصر و ترکیبات سودمند است.
انگور دارای ویتامینهای A،B،C،D و املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلر، ید، آرسنیک، فسفر و سیلیس است، همچنین دارای مقدار زیادی تانن است. دم کرده برگ جوان انگور جهت دفع ادرار، بیماری نقرس، زردی و استفراغ مفید است. قند انگور به طور مستقیم و آسان وارد خون میشود و در عضلات و کبد ذخیره میشود. در حالی که سایر قندها به قند خون تبدیل شده و بعد وارد خون میشوند.
شیره انگور بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی با عمل جراحی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است.
تمام خواص انگور در کشمش است، حتی ارزش غذایی کشمش از انگور بالاترست. خوردن انگور معده را کاملا تخلیه کرده، ادرار را زیاد میکند و فضولات معده را از بین میبرد. انگور از امراضی مانند ترش کردن، سوءهاضمه، امراض جلدی، خونریزی معده، ایجاد سنگ کلیه و مثانه جلوگیری میکند.
آب انگور دارای مقادیر قند، تانن، فسفات، مواد ضعفی، مواد سفیدهای، کلسیم و منیزیم است. مالیدن آب انگور تازه روی پوست صورت باعث شادابی، جوانی و شفافیت چهره میشود. شیره انگور ملین است و برای کسانی که بر اثر یک بیماری طولانی یا عمل جراحی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است. اگر انگور را به جای صبحانه بخورید و تا ظهر غذای دیگری نخورید، لاغر میشوید. انگور برای درمان التهاب معده و روده،کم خونی، زیادی اوره، زیادی چربی خون، امراض قلبی، بیماری نقرس، احتقان کبد، سنگهای صفراوی، بیماریهای پوستی، خروج مواد سمی از بدن از راه ادرار و تجدید قوای بدن پس از زایمان مفید است.
شیره انگور ملایر، سفت و رنگ آن قهوهای خیلی روشن است.شیره انگور همدان شلتر، شیرینتر و پررنگتر از شیره ملایر است.
شیره اردبیل شلتر و پررنگتر از شیره همدان است.
شیره خرما هم، كه به رنگ قهوهای سوخته است و معمولا از شیره انگور اردبیل شلتر است.
شیرهای كه در بازار به نام شیره كشمش عرضه میشود، درواقع همان شیره انگور است، ولی چون آذری زبانها به انگور عسگری (كشمش) میگویند، روی قوطی این نوع شیره به جای شیره انگور، شیره كشمش نوشته شده است.
شیره خرما نیز خواص خرما را دارد.شیره خرما برای مبتلایان به اسهال نیز مفید است مخصوصا چنانچه با ماست مخلوط گردد و خورده شود فایده اش بیشتر میشود.
خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، كه مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده كه این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان كولون ، معده و غیره پیشگیری كند . یكی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی كه 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس كرده و صبح و شب آن را به صورت گرم بنوشید و یا مقداری خرما میل كنید و بلا فاصله یك یا دو لیوان آب گرم روی آن بنوشید . خاصیت دیگر خرما ، خنثی كردن اسید اضافی معده است و از آنجا كه زیادی اسید معده باعث ترش كردن و دل درد می شود ، بنابراین هر وقت دل درد گرفتید می توانید از فرمول چینی ها درطب سنتی چینی استفاده كنید ، بدین طریق كه 2 تا 3 عدد خرمای تازه و له شده را در آب جوش بیاندازید و بعد آن را هم زده و بنوشید . خرما را بعنوان میوه نیز می توانید مصرف كنید .همچنین حتماً برای خواب راحت تر و آرامش بیشتر شام خود را حدود ساعت 7 بعداز ظهر خورده و قبل از خواب یك عدد خرما و یك لیوان شیر گرم میل كنید .
خرما برای افراد سالمند و بچه ها بسیار مفید است. سعی كنید به جای قند و شكراز خرما برای نوشیدن چای استفاده كنید و یا در طباخی از آن استفاده بیشتری ببرید . ورزش كاران به علت فعالیت زیاد به طور حتم باید ازعصرانه ای مقوی كه با خرما تهیه شده باشد، استفاده كنند .کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.