برای جلوگیری از پوکی استخوان، باقلا بخورید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78079
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    مصرف باقالا به علت داشتن كلسیم و فسفر بالا از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.

    باقلا حاوی ویتامین‌های A،B وC و املاح معدنی مانند فسفر و آهن است. همچنین باقلا دارای مقدار زیادی آب است كه می‌تواند از یبوست پبشگیری كرده و برای سلامت پوست مفید باشد.
    باقلا یكی از منابع پروتئین و انرژی محسوب می‌شود، اما افراد مبتلا به فاویسم از مصرف این ماده غذایی و حتی بوییدن آن باید خودداری كنند، زیرا بیماری آنها تشدید می‌شود.
    روتئین، كلسیم و پتاسیم باقلا بسیار بالاست و مصرف آن از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.
    همچنین مصرف آن به كنترل فشار خون بالا كمك كند و همچنین پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب‌ و ‌عروق مفید است.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.