در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز و بدون کافئین ممکن است جایگزین خوبی باشد.
به گزارش سرویس اجتماعی برنا به نقل از وبدا؛ پرخوری در ماه رمضان موجب سوء هاضمه و نفخ میشود . افراد میتوانند برای جلوگیری از نفخ، از مصرف زیاد غذاهای چرب و سرخ شده، غذاهای تند و ادویه دار و همچنین غذاهایی که ایجاد نفخ میکنند مثل تخممرغ، کلم، لوبیا، عدس و نوشابههای گازدار خوداری کنند.
برای درمان این بیماری افراد میتوانند از آب یا آب میوه استفاده کرده و از غذاهای سرخ کردنی اجتناب کنند.
یکی دیگر از عوارض روزه گرفتن را ضعف و افت فشار خون می توان عنوان کرد: افزایش تعریق، ضعف، خستگی، کم شدن انرژی، سرگیجه بهویژه هنگام برخاستن، ظاهر رنگ پریده و احساس افتادن از علائم افت فشارخون است که این علائم بیشتر هنگام بعد از ظهر اتفاق میافتد.
مصرف کم مایعات و کاهش مصرف نمک به افت فشار خون کمک میکند که برای جلوگیری از آن میتوان مصرف نمک و مایعات را افزایش داده و از رفتن به مکانهای گرم اجتناب کرد.
وی خاطرنشان کرد: افت فشار خون باید با گرفتن فشار خون در هنگام بروز علائم تأیید شود و افراد دارای فشار خون بالا ممکن است در طول ماه رمضان نیاز به تنظیم مجدد داروهای خود توسط پزشک داشته باشند.
سردرد نیز یکی دیگر از عوارض روزهداری است که این علائم با عدم مصرف کافئین و تنباکو ،انجام کار زیاد در طول روز، کم خوابی و گرسنگی، در انتهای روز بدتر میشود که سردرد وقتی با افت فشار خون همراه شود، میتواند منجر به حالت تهوع قبل از افطار شود.