میوهها در فرایند کمپوت سازی به علت حرارت زیاد، تمام ویتامینها و فیبرهای خود را که ارزش غذایی آنها را تشکیل میدهند، از دست میدهند و در نهایت یک شربت غلیظ قندی به عنوان کمپوت تهیه میشود که فاقد هر گونه ارزش غذایی است.
مرسوم شده هنگام عیادت از بیماران، انواع کمپوتها و شیرینیها به آنها هدیه داده میشود، حال آن که با توجه به توضیحات فوقالذکر، اینگونه فراوردههای غذایی حتی برای افراد سالم نیز زیانبارند، چه رسد به بیماران که نیاز بیشتری به پرهیز از غذاهای مضر و مصرف غذاهای غذاهای مفید و ارزشمند دارند. پس اگر سلامت عزیزان بیمارمان برایمان اهمیت دارد، باید از ارائه اقلام زیانباری مثل کمپوتها، شیرینیها و شکلاتها، آبمیوههای صنعتی و … به آنها خودداری شود و به جای آن از غذاهای سالم و طبیعی و واجد ارزش تغذیهای بالا، از جمله میوههای تازه استفاده شود.